Het potentieel van zeugen beter benut met Nedap: laaghangend fruit!

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
20-02-2020

Als Nedap-dealer was Coppens Stal-techniek deze week met haar adviseurs aanwezig op de ‘Nedap Business partner training’. Het doel van deze training; het optimaliseren van onze kennis op het gebied van Nedap-producten, om er uiteindelijk eindgebruikers (varkenshouders en hun medewerkers) hun voordeel mee te laten doen.

Na twee trainingsdagen trokken onze adviseurs de conclusie dat het potentieel van Nedap producten in de praktijk nog niet ten volle wordt benut. Bijvoorbeeld het kraamstal voeren; het voeren van meerdere voerporties per dag is eenvoudig mogelijk. Het aantal voerporties vóór werpen heeft direct effect op het terugdringen van doodgeboren biggen. Maar ook de Sow weight monitor (weegbrug in uitloopsluis van de voerstations voor dragende zeugen) biedt direct voordelen in de praktijk. O.a. doordat het doorlopend de ontwikkeling van gelten en zeugen in beeld brengt en daarmee continu zicht geeft op terugval in conditie en groei. Enorm belangrijke informatie voor u als varkenshouder!

Wilt u naar aanleiding van het bovenstaande graag meer informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de praktijk? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord en informeren u over de voor- en nadelen en het potentieel van uw bedrijf. Dit doen zij aan de hand van verschillende referentie(projecten). Ook op onze website vindt u meer informatie: https://www.coppensstal.nl/producten/nedap-management De adviseurs van Coppens Stal-techniek bereikt u via +31 40 208070 of verkoop@coppensstal.nl

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Storingsnummer Coppens Stal-techniek
T: 040 204 98 68

Coppens Stal-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 72600233

Vertegenwoordigers Rundvee


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl

Vertegenwoordigers Varkens

Arnold Veldman
T: 040 208 20 70
E: verkoop@coppensstal.nl

John van Loon
T: 040 208 20 70
E: verkoop@coppensstal.nl