Hoge klanttevredenheid bij kraamhokinrichting door Coppens Stal-techniek

05-01-2022

Coppens Stal-techniek heeft afgelopen jaar voor het eerst meerdere projecten met kraamhokken uitgeleverd middels ‘sales items’. Een sales item is letterlijk vertaald een ‘verkoop item’. Sales items zijn dus de elementen waar een klant uit kan kiezen om tot de optimale samenstelling van -in dit geval- een kraamhok voor kraamzeugen met hun biggen en hun verzorger(s) te komen. Bij het opleveren van deze projecten waren onze klanten zeer tevreden. Dit blijkt uit een gemiddelde klanttevredenheidsscore van het cijfer 9.

Tevreden klanten
Bij de projectoplevering vragen wij de klant cijfers te geven op een aantal punten, zoals: bereikbaarheid, indruk personeel, kwaliteit werk en de algehele indruk. Daarnaast vragen we hoe waarschijnlijk het is dat men Coppens Stal-techniek aanbeveelt aan collega-ondernemers. De klanttevredenheid is dus een optelsom van het advies van onze verkoopadviseurs en de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten, waarvan een groot deel afkomstig is uit onze eigen productie. Zo worden alle stalen delen in onze productielocatie op maat gemaakt en samengesteld en hebben onze monteurs (mede) een hand in de correcte installatie van de inrichting.

Standaard sales items
De optimale samenstelling van een kraamhok wordt bepaald door de klantwensen te koppelen aan ons productassortiment. Dit productassortiment bestaat uit zowel maakdelen uit eigen productie als inkoopdelen bij onze vaste (partner)leveranciers en is een uitgebalanceerd samenspel van maatwerk onderdelen én modulaire productie. Streven is om ten alle tijden kraamhokken uit te leveren middels sales items en enkel nog in geval van specifieke klantvragen klant specifieke oplossingen te realiseren. De standaard items hebben zich immers al jaren bewezen in de praktijk, in zowel binnen- als buitenland. Nog een voordeel van het werken met sales items: de verbeteringen voeren we in de basis (in de standaard samenstelling) door, waardoor ieder item continue geoptimaliseerd wordt.

Zo creëren wij een varkenshouderij die zich – wereldwijd – kenmerkt door veiligheid voor mens en welzijn voor dier, optimale prestaties én het hoogste rendement.

Kunnen wij ook ú voorzien van het meest complete en betrouwbare advies wanneer het gaat om kraamhokinrichting en huisvesting voor zeug en biggen? U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Links:

Projecten:

-       Kraamstal - nieuwbouw

Producten:

-       Nooyen Super Coated kraamhok roostervloeren

-       Kraamhok omwanding

-      Kraamhokken

-      VengSystem kraamstal

-      Verba ‘Biggen Comfortkap’

 

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Storingsnummer Coppens Stal-techniek
T: 040 204 98 68

Coppens Stal-techniek BV
Handelsregister Eindhoven 72600233

Vertegenwoordigers Rundvee


T: 040 204 44 00
E: verkoop@coppensagri.nl

Vertegenwoordigers Varkens

Arnold Veldman
T: 040 208 20 70
E: verkoop@coppensstal.nl

John van Loon
T: 040 208 20 70
E: verkoop@coppensstal.nl