Coppens Stal-techniek aanwezig op vakbeurs ‘Space’

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
11-09-2019

Ook dit jaar is Coppens Stal-techniek aanwezig op de Internationale vakbeurs voor de veehouderij ‘Space’. Een beurs in Rennes (Bretagne, Frankrijk). De regio Bretagne kent de hoogste populatie veehouderijen binnen Frankrijk.

 

Franse partner RV Biotec

Coppens Stal-techniek geeft acte de présence op de beurs met haar Franse partner RV Biotech. Leverancier van diverse producten aan varkensbedrijven en natuurlijk de Franse taal machtig. Een niet te onderschatten factor op Frans grondgebied.

 

Focus op het vrijloopkraamhok

Vanuit de bezoekers veel interesse voor ‘onze stand’ en het vrijloopkraamhok. Vragen over temperatuurregeling, het creëren van een goed microklimaat in het biggenest, het verlenen van geboortehulp en de afmetingen van het vrijloopkraamhok.

 

Coppens Stal-techniek onderscheidend

De vakbeurs Space staat vol met vrijloopkraamhokken. Toch weet Coppens Stal-techniek zich te onderscheiden op deze Internationale vakbeurs. Enerzijds door het presenteren van een totaalconcept voor het vrijloopkraamhok (goed microklimaat middels Veng infrarood gestuurde lampen en het gestuurd voeren van zeugen) en anderzijds door de hoge mate van veiligheid en werkgemak. ‘Het ‘veiligheidsniveau’ voor medewerkers binnen het vrijloopkraamhok van Coppens Stal-techniek is op wereldschaal ongeëvenaard. Ook in Frankrijk weet men nu waarom wij onszelf koploper (mogen) noemen.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Coppens Stal-techniek BV
KVK-nummer: 72600233