Zomernieuws 2020

23-07-2020

Verdieping: Hokverrijking

Coppens Stal-techniek biedt vooruitstrevende oplossingen voor ieder vraagstuk, waarbij het resultaat ondernemers vernieuwend, slimmer, effectiever en efficiënter maakt. Hokverrijking is één van deze vraagstukken, zowel bij bestaande klanten als bij nieuwbouw. Maar waarom is hokverrijking voor varkens van belang? En wat is goede (effectieve) hokverrijking? En hoe pas je dit zo goed mogelijk toe in de praktijk? Op deze en meer vragen geven wij antwoord in dit Koploper Kennis artikel.

Lees meer

 

Vrijloopkraamhok België

In West-Vlaanderen is in de winter gestart met de bouw van een nieuwe zeugenstal. Inmiddels zijn de tachtig vrijloopkraamhokken geplaatst. Binnenkort volgen de groepshokken voor de dragende zeugen.

Lees meer

 

Vakantiesluiting

De afdelingen Verkoop en Projecten zijn collectief gesloten in week 31 en 32. Voor urgente zaken is ons magazijn en de storingsdienst beschikbaar, wel met minimale bezetting.

Voor dringende zaken kunt u contact opnemen met het algemene nummer van Coppens Stal-techniek: +31 (0)40 208 20 70. U wordt dan zo goed en snel mogelijk geholpen.

Team Coppens Stal-techniek wenst u een fijne vakantie!

Referentie: Biggenstal

Recentelijk hebben wij een nieuwe gespeende biggenstal opgeleverd. Naast de stalinrichting heeft Coppens Stal-techniek de complete droogvoerinstallatie verzorgd. Van ontwerp en aansturing tot installatie. Dit systeem maakt een hoge snelheid en kwaliteit van voeren mogelijk.

Lees meer

 

Win win win!

Volg ons via Linkedin en/of Facebook en maak kans op een Stroruif t.w.v. € 65,50. De stroruif is vervaardigd uit een gezette RVS plaat en stalen spijlen en is uitermate geschikt als hokverrijking voor varkens!

Actievoorwaarden
- Bij iedere 50ste nieuwe volger (afzonderlijk LinkedIn en Facebook) verloten we een stroruif!
- Actie geldig van 22 juli t/m 12 augustus 2020
- Maak een schermafbeelding foto waarop duidelijk te zien is dat u ons volgt op LinkedIn en/of Facebook, zoals de voorbeelden hieronder. Stuur deze afbeelding of foto naar info@coppensstal.nl met de onderwerpregel ‘WIN’
- Gedurende de actieperiode worden er maximaal 10 stroruiven uitgereikt

 

Voorbeeld LinkedIn

Voorbeeld Facebook

 

Mis niets!

Via onze website, mailing en social media-kanalen (LinkedIn en Facebook) blijft u op de hoogte van ontwikkelingen rondom onze producten en productoplossingen. Ook maakt u via deze kanalen kennis met ‘Koploper Kennis’. Een concept waarin wij onze jarenlange kennis en ervaring, i.c.m. onze productoplossingen verwerken in artikelen met diepgang!

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Coppens Stal-techniek BV
KVK-nummer: 72600233