Hokverrijking. De juiste toepassing zorgt voor optimaal rendement

18-02-2021

Samen met varkenshouders doet Wageningen Livestock Research onderzoek naar een juiste -praktische- inzet van #hokverrijking om op die manier de resultaten te verbeteren. Wil je als varkenshouder of dierenarts deelnemen aan het onderzoek? Lees dan meer en meld je aan bij VKON.
 
Coppens Stal-techniek is als leading partner, adviseur en producent koploper in #varkenshuisvesting en #stalinrichting. Maximaal rendement, optimaal presteren op veilige en gezonde wijze en kwaliteit staan daarbij centraal. Hokverrijking maakt daar wat ons betreft absoluut onderdeel van uit. Als leverancier van kwaliteitsproducten, -waarvan de productie in eigen huis plaatsvindt- en door onze jarenlange (markt)kennis en ervaringen, beschikken we ook over een bewezen assortiment aan hokverrijking. Meer informatie.
 
Het rendement van hokverrijking valt of staat -buiten het erkennen van het belang- natuurlijk met de juiste toepassing. Het belang van hokverrijking en belangrijke adviezen zijn door ons verwerkt in een van onze kennisartikelen. Lees het artikel hier.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Coppens Stal-techniek BV
KVK-nummer: 72600233