Geslaagde thema-avond ‘Noviteiten in huisvesting varkenshouderij’

12-01-2017

Op dinsdag 20 december was studieclub ZLTO varkenshouderij St. Oedenrode, Nijnsel, Son en Breugel, Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Laarbeek onze gast tijdens een bijeenkomst met als thema ‘Noviteiten in huisvesting varkenshouderij’. Na de opening door directeur Bas Coppens, volgde er een rondleiding door onze innovatieve fabriek. De deelnemers bleken aangenaam verrast over de snelheid en nauwkeurigheid van de onbemande machines die op dat tijdstip in productie waren.

Met een presentatie, videobeelden en onze nieuwe website informeerden wij onze gasten over de laatste noviteiten op het gebied van huisvesting van de varkenshouderij, waarbij onderwerpen als kraamstalvoeren, de intelligente biggenlamp en de Varkens Prestatie Toets aan de orde kwamen. De avond werd na een bezoek aan de showroom afgesloten met een hapje en een drankje. Het was voor alle aanwezigen een zeer geslaagde avond.

Coppens Groep organiseert regelmatig thema-avonden voor studieclubs en bedrijven. Bent u geïnteresseerd in een van deze avonden of wilt u ons bedrijf bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@coppens-constructie.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Coppens Stal-techniek BV
KVK-nummer: 72600233