Pig Business organiseert thema-avond Huisvesting

terug naar het overzicht
Vorige
Volgende
18-04-2018

Op woensdag 18 april organiseert Pig Business in Nederweert-Eind een thema-avond in het teken van ‘Huisvesting.’ Als partner van Pig Business zal Coppens Stal-techniek-adviseur Arnold Veldman tijdens deze avond de workshop 'Innovaties in de kraamstal van de toekomst' verzorgen met aandacht voor het Coppens vrijloopkraamhok, kraamhokken met de kop naar de muur en het biggen onderkruip kraamhok in combinatie met het VengSystem.

Verder komt Arnold Groot Wassink aan het woord; hij is bedrijfsleider bij het DenkaFarm Innovation Centre, waarvan Pig Farm een onderdeel is. Pig Farm is de nieuwe onderzoekstal voor biggenvoeders. Hier liggen zeugen in vrijloopkraamhokken. Tijdens de thema-avond deelt Arnold zijn kennis over huisvestingsystemen zoals vrijloopkraamhokken en vloerkeuze bij losloop. Ook heeft hij nu ruim een jaar ervaring met het ‘biggennest’.

Aansluitend kunt u deelnemen aan een aantal bedrijvenworkshops, waaronder die van Coppens Stal-techniek, waarbij verschillende specialisten dieper ingaan op het thema 'Huisvesting’. 

We hopen u deze avond te ontmoeten. Deelname is gratis voor varkenshouders, maar aanmelden is verplicht. Kijk voor meer informatie over deze thema-avond en om aan te melden op www.pigbusiness.nl/evenementen

Deel dit bericht

Heijerdijk 1 - 5563 BP Westerhoven
T: 040 208 20 70
info@coppensstal.nl

Coppens Stal-techniek BV
KVK-nummer: 72600233